Viies päev Assooridel

Viienda päeva hommikul toimus õpirändega seotud dokumentide allkirjastamine, millele järgnes kuuekäiguline lõunasöök kooli teenindusklassis.
Peakoka tervitus!
Kohalikust selleritaolisest juurikast valmistatud vaht. Nõrgal tulel piimas vaniljega keedetud juurikas, millest vormiti vaht.
Vutt kapsas, ümber on kastani ja punapeedi püreed. Mõnusa meki andis kirsikaste.

Kohalik kala (Parrotfisch) seepia tindiga värvitud riis pošeeritud muna hollandikastmega. Toit kujutas vulkaani.
Kanarull köögiviljadega.

Maitseparandaja.
Magustoiduks olid erinevad väga hõrgu maitsega vahud küpsise ja šokolaadist kaunistused.

Kohalik espresso.

Viienda päeva hommikul toimus õpirändega seotud dokumentide allkirjastamine, millele järgnes kuuekäiguline lõunasöök kooli teenindusklassis.
Peakoka tervitus!
Kohalikust selleritaolisest juurikast valmistatud vaht. Nõrgal tulel piimas vaniljega keedetud juurikas, millest vormiti vaht.
Vutt kapsas, ümber on kastani ja punapeedi püreed. Mõnusa meki andis kirsikaste.

Kohalik kala (Parrotfisch) seepia tindiga värvitud riis pošeeritud muna hollandikastmega. Toit kujutas vulkaani.
Kanarull köögiviljadega.

Maitseparandaja.
![]() |
Magustoiduks olid erinevad väga hõrgu maitsega vahud küpsise ja šokolaadist kaunistused.

Kohalik espresso.
Kommentaarid
Postita kommentaar